Opposition leader and former premier Beji Caid Essebsi addresses a press conference on October 19, 2012 in Tunis. Essebsi, a staunch opponent of the ruling Islamist party Ennahda, branded the death of a senior party official during violence in southern Tunisia the "first political assassination since the revolution," in reference to to the death of Lotfi Naguedh.  AFP PHOTO / FETHI BELAID        (Photo credit should read FETHI BELAID/AFP/Getty Images)

رئيس الجمهورية يلتقي وزير الدفاع الوطني

A La Une/Tunisie

استقبل رئيس الجمهورية الباجي قايد السبسي يوم الاثنين 19 جوان 2017 بقصر قرطاج فرحات الحرشاني وزير الدفاع الوطني.

وأفاد فرحات الحرشاني أن اللقاء تناول الوضع الأمني العام وعلى الحدود، إضافة إلى تقدّم أشغال منظومة المراقبة الالكترونية على طول الحدود الجنوبية الشرقية.

كما استعرض اللقاء آخر ترتيبات إشراف رئيس الجمهورية على موكب احياء الذكرى 61 لانبعاث الجيش الوطني موفّى الشهر الحالي.